HomeKontakt

Kontakt

 

Do naselja Surčin stiže se Surčinskim putem.
Do Surčinskog puta se stiže preko Novog Beograda - pored naselja Doktora Ribara, preko Stare Bežanije ili Bežanijske kose.

Za one koji slabije poznaju ovaj deo grada, najlakše se stiže Auto-putem. Isljučujete se na skretanju za Aerodrom “Nikola Tesla”, i obilaznim putem oko aerodromskih objekata (pratite putokaz za Surčin) dolazite do Surčinskog puta gde skrećete desno (pratite putokaz) ka Surčinu.

Po ulasku u naselje Surčin nastavljate kretanje pravo, glavnom ulicom. Dolazite u centar naselja do raskrsnice i semafora, nastavljate pravo. Nakon predjenih oko 400 m prolazite ispod velikog nadvožnjaka obilaznice oko Beograda. Zatim odmah prolazite ispod jednog malog železničkog nadvožnjaka i potom skrećete u prvu ulicu desno. Zatim skrećete u prvu ulicu levo, idete do kraja i potom skrenete desno i TU STE!

Da bi vam sve ovo bilo lakše za razumevanje i da bi ste nas lakše pronašli, možete pogledati i mapu naselja Surčin sa označenom putanjom kretanja, a ako odlučite da nam dođete u goste primetićete i putokaze ka našem pansionu.

 

Odgajivačnica i Pansion za pse „OD PERPERA”


IV Nova br.25a,
11271 Surčin


Kontakt osoba: Zoran Todorović
Tel: +381 65 226 3011
Web: www.odgajivacnicapasa.rs
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Odgajivačnica i Pansion za pse „OD PERPERA”

Braće Nikolić 48, 11271 Surčin

Kontakt osoba:
Zoran Todorović

Tel:
+381 63 226 301
Web:
www.odgajivacnicapasa.rs

e-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.