Mapa

Kukuruzna 13
11271 Surčin
Telefon: +381 63 226 301
E-mail: office@odgajivacnicapasa.rs
Kontakt osoba: Zoran Todorović

Telefon: +381 65 226 3011
E-mail: odperpera@yahoo.com
Kontakt osoba: Saša Milanović

Kako do nas

Do naselja Surčin stiže se Surčinskim putem.

Do Surčinskog puta se stiže preko Novog Beograda - pored naselja Doktora Ribara, preko Stare Bežanije ili Bežanijske kose.

Za one koji slabije poznaju ovaj deo grada, najlakše se stiže Auto-putem. Isljučujete se na skretanju za Aerodrom “Nikola Tesla”, i obilaznim putem oko aerodromskih objekata (pratite putokaz za Surčin) dolazite do Surčinskog puta gde skrećete desno (pratite putokaz) ka Surčinu.

Po ulasku u naselje Surčin nastavljate kretanje pravo, glavnom ulicom. Dolazite u centar naselja do raskrsnice i semafora, nastavljate pravo. Nakon predjenih oko 400 m prolazite ispod velikog nadvožnjaka obilaznice oko Beograda. Zatim odmah prolazite ispod jednog malog železničkog nadvožnjaka i potom skrećete u prvu ulicu desno. Zatim skrećete u prvu ulicu levo, idete do kraja i potom skrenete desno i TU STE!

Da bi vam sve ovo bilo lakše za razumevanje i da bi ste nas lakše pronašli, možete pogledati i mapu naselja Surčin sa označenom putanjom kretanja, a ako odlučite da nam dođete u goste primetićete i putokaze ka našem pansionu.

Kontaktirajte Nas

© 2017 Od Perpera