Napomene

VAŽNO !!!

Pomoć odgajivačnicama za privremeni smeštaj nekoliko pasa. U 6-7 slobodnih boksova moguće smestiti do 20 pasa, u zavisnosti od rase i stepena socijalizacije. Prvo se informisati za popunjenost kapaciteta na telefon 063/ 226-301 Zoran.

Objekat za prijem i osveženje

Ulaz u deo za smeštaj pasa

Od maja meseca 2009. godine počeo je sa radom naš pansion za pse. Smešten u naselju Surčin, dalje od gradske vreve i buke, nudi idealan smeštaj za vaše kućne ljubimce u prelepom ambijentu sa komfornim boksovima i termoizolovanim kućicama. U sklopu pansiona radi i odgajivačnica „OD PERPERA“.

Smeštajni kapaciteti sastoje se od 12 natkrivenih, elektrifikovanih boksova dimenzija 2,5x4m sa sistemom za odvođenje otpadnih voda i materija sa kućicama izrađenim od prirodnog materijala (drvo) sa termoizolacijom u svim zidovima, a i u samom podu i krovu kućica, kao i od ispusta za pse 20x20m.

O radu pansiona brine iskusno osoblje uz stalan veterinarski nadzor tako da se vaši ljubimci neće osećati zapostavljeno u vreme vašeg odsustva, već će im upravo biti posvećena sva moguća pažnja i ispunjeni svi vaši zahtevi u pogledu ishrane i nege.

Komforni natkriveni boksovi izrađeni od zemljane opeke, sa električnim osvetljenjem i provedenom vodovodnom instalacijom sa priključcima u svakom boksu i sistemom za odvod otpadnih voda i materija. Kućice sa termoizolovanim zidovima, podom i krovom, izrađene od prirodnog drveta u obliku poluoblica.

Psi se hrane nemackom hranom- HAPPY DOG, SUPER PREMIJUM KVALITETA.

Zbog ograničenosti kapaciteta poželjno je rezervisati smeštaj na vreme.

© 2017 Od Perpera